RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ще одна загадкова смерть у Росії: у шаманів помер колишній топ-менеджер "Лукойлу"

У Росії, у Митищах за дивних обставин помер колишній топ-менеджер "Лукойлу", мільярдер Олександр Суботін. За попередніми даними, він помер після антипохмільного сеансу із шаманами.

Про це йдеться в одному з Telegram-каналів.

Тіло бізнесмена було знайдено в одному з будинків підмосковних Митищ увечері 8 травня. Згідно з непідтвердженою інформацією, протягом кількох днів перед смертю Суботін безперервно вживав алкоголь. Щоб вилізти з цього болота, бізнесмен вже не вперше звернувся до подружньої пари, які займалися шаманізмом – вони лікували клієнтів за допомогою отруйної жаби, приносили в жертву тварин та купали клієнтів у крові півня.

"І ось прийшов до них в черговий раз - лікувати похмілля. Раптом йому стало недобре - захворіло серце. Господар вирішив не викликати швидку, застосував старий добрий корвалол і поклав мільярдера спати в підвал. Там, серед окультної мішури, російський мільярдер помер", - йдеться у повідомленні.

Поліції, що приїхала, дружини-шамани сказали, що з померлим просто дружили. Від чого саме стало зле Олександру незабаром розбереться слідство.

Олександр Суботін у минулому - член правління ТОВ Торговий дім "Лукойл". Потім топ-менеджер став власником "Нової транспортної компанії" у місті Висоцьк на березі Фінської затоки. У 2020 році "НТК" очолив старший брат Олександра - Валерій Суботін, який раніше теж займав одну з керівних позицій у корпорації "Лукойл". Суботін-молодший був дуже заможною людиною, власником мільярдного статку.

Нагадаємо, це не перша дивна смерть серед держчиновників Росії після вторгнення РФ до України. Нещодавно стало відомо про смерть колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Росії В'ячеслава Трубнікова, якому було 77 років. 25 лютого, тобто наступного дня після вторгнення в Україну, було виявлено тіло топ-менеджера "Газпрому" Олександра Тюлякова. А у квітні наклав на себе руки (або йому допомогли) колишній віце-президент "Газпромбанку" Владислав Аваєв. Перед смертю він (або хтось інший) застрелив дружину та дочку.