RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В оточенні Путіна підтвердили його смертельну хворобу: журналіст розкрив деталі

Журналіст-розслідувач отримав інформацію про онкологічне захворювання Путіна від олігарха, який є частиною близького оточення російського диктатора.

Читайте також: Бункерний фюрер: як Путін йде шляхом Гітлера і Сталіна

Про це заявив розслідувач Bellingcat Христо Грозєв

Водночас журналіст зазначив, що конкретних підтверджених даних про здоров'я Путіна немає, оскільки вони тримаються в секреті. Однак багато людей з оточення очільника Кремля говорять про можливий рак - такий діагноз підтверджують олігархи, які були близькими з Путіним під час анексії Криму в 2014 році.

"У 2014 році один з цих олігархів був буквально поруч з Путіним на тих зборах, де він розповідав про те, як добре буде заволодіти Кримом. Тобто людина досить близька до Путіна. І є запис, де цей олігарх розповідає, які у Путіна серйозні онкологічні захворювання", - зазначив Грозєв.

За його словами, олігархат зрозумів, що російський диктатор більше не зможе бути їхнім гарантом на довгі роки, тому й олігархат, й еліти, і силовики починають метушитися.

Раніше "Апостроф" писав, що олігархи з оточення Путіна бажають йому смерті, оскільки відчули на собі потужні наслідки війни РФ проти України.