RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Жодного дня без пекельного полум'я: у Росії спалахнула нова потужна пожежа, відео

Зливи, які цього тижня проходять Україною, не завадили б Росії, оскільки там триває низка пожеж по всій країні. Цього разу, вранці 4 червня, спалахнула будівля автобази обласної думи в центрі Тюмені, що на півдні Західного Сибіру Росії.

Про це повідомляє російське інформагентство РІА "Новости" на своєму Telegram-каналі.

За даними агентства, пожежа сполохнула на території автобази обласної думи, що знаходиться біля виправної колонії на вулиці Ялуторівській, 33.

У пресслужбі ГУ МНС у Тюменській області зазначають, що покрівля триповерхової адміністративної будівлі спалахнула близько 8:33 ранку.

Російське інформагентство EADaily проінформувало, що пожежу ліквідували. Наразі намагаються встановити причини та збитки від пожежі. Також рятувальники евакуювали 30 автомобілів, 13 кисневих та два газові балони.

Раніше ми писали, що Росія продовжує страждати від вогню: на сотий день розв'язаної нею війни спалахнула потужна пожежа в бізнес-центрі "Гранд Сетунь плаза" в Москві та на складі в Набережних човнах.

Нагадаємо, в Оренбурзькій області також сталася пожежа, яка знищила командний пункт 621-го ракетного полку ракетних військ стратегічного призначення.