RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Дружина Медведєва пустилася на всі тяжки: п'є, гуляє і готує розлучення

Після невдалої спроби суїциду колишнього президента РФ Дмитра Медведєва від нього вирішила піти дружина Світлана - вона вже подала на розлучення і планує повернути дівоче прізвище.

Про це йдеться у Telegram-каналі GeneralSVR(reserv).

"Про наміри подати на розлучення висловилася дружина колишнього президента Росії Дмитра Медведєва Світлана. Колишня перша леді останнім часом все менше часу приділяє Дмитру Анатолійовичу і все більше вдається до захоплень чоловіками на стороні, при цьому не гребуючи вживанням спиртного", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що близько тижня тому прислуга Медведєва попередила його самогубство – вона знайшла кілька варіантів передсмертних записок та доповіла про це охорону. Пізніше знайшли й самого політика, п'яного із зарядженою зброєю в руках.

За інформацією видання, саме спроба Медведєва самовільно піти на той світ стала останньою краплею у рішенні Світлани піти від чоловіка.

"Останньою краплею за словами самої Світлани Медведєвої став інцидент із підготовкою суїциду Дмитра Медведєва", - розповіли у пості.

Також варто зазначити, що дозволити розлучення Світлана Медведєва вже завбачливо направила Володимиру Путіну, але президент РФ поки не дав свого дозволу.

Раніше ми писали, що Медведєв зробив загрозливу заяву про Україну та третю світову війну.