RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Регулярно питущий і туго думаючий силовик": ЗМІ назвали прізвище змінника Путіна

Згідно з інформацією американських ЗМІ, крісло Путіна може зайняти людина, яка стала "режисером" війни в Україні - секретар Ради безпеки РФ, Микола Патрушев.

Про це йдеться у матеріалі The Washington Post.

Видання, з посиланням на свої джерела, повідомляє, що саме Патрушев визначав цілі вторгнення в Україну, а після того, як все пішло не за планом і Путін зник з поля зору, саме цей чиновник регулярно на камеру розповідав про "бойові досягнення".

Російська еліта вважає Патрушева "впливовою людиною". Проте спікер Кремля Дмитро Пєсков зазначав, що секретар Ради безпеки давно таким не є.

"Патрушев - регулярно питущий, туго думаючий, справжній силовик, найкращий із представників радянського КДБ, у його світі СРСР не розпадався, а продовжує жити в американсько-російському протистоянні" , - зазначають співрозмовники видання.

Також, за їхніми словами, на момент переїзду Путіна до Москви, Патрушев був вищим за посадою та званням і відчував ревнощі до стрімкої кар'єри соратника. Але надалі "зробив усе, щоб провести ниточки контролю над думками та діями Путіна".

Російські експерти підтверджують авторитетність Патрушева, але дехто вважає, що наступником Путіна буде молодший політик — серед них називають сина секретаря Ради безпеки, міністра сільського господарства Дмитра Патрушева.

Раніше ми писали, хто, за словами астролога, буде наступником Путіна.