RU  UA

Таємниці хворобливого диктатора: як світ реагує на міфічні хвороби Путіна

Нещодавно російський диктатор володимир путін перебував із візитом у Тегерані. Після посадки борту в Ірані очільник Кремля зістрибнув з трапу та помітно закульгав. Ця поява викликала сумніви в української розвідки.

Подробиці - у сюжеті на Апостроф TV.

"Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного путіна з літака. Чи путін це взагалі?" - наголосив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

У такий спосіб Буданов натякнув, що, можливо, путін побоявся зʼявлятися на публіці та послав на зустріч свого двійника. Проте такі дивні рухи кінцівками за путіним помічали неодноразово. Зазвичай це повʼязували з його станом здоровʼя.

Чутки про те, що російський диктатор невиліковно хворий, зʼявляються у ЗМІ доволі часто. Зокрема, подейкують, що в очільника країни-терористки онкологія. Про це свідчить його надзвичайне соціальне дистанціювання. Часто він проводив офіційні зустрічі за кількаметровим столом. До того ж, перед зустріччю з путіним кожна особа має здати низку аналізів та пройти двотижневу самоізоляцію.

Утім, днями директор ЦРУ Вільям Бернс надав надзвичайно відверту оцінку здоровʼю російського диктатора володимира путіна. І вона зовсім не збігається з численними чутками про хвороби кремлівського упиря.

"Ходить багато чуток про здоровʼя президента путіна, і, наскільки ми можемо судити, він занадто здоровий", - зауважив Бернс.

У ЗМІ вже почали здогадуватися, що чутки про смертельну хворобу, а то й кому президента рф працюють в інтересах кремля, мобілізуючи російський народ довкола міфічної західної змови проти ідеолога і провідника "русского міра". Цьому сприяє і реакція світових лідерів на зустрічах із путіним. Це простежувалося і під час його візиту до Тегерану. Так, президент Туреччини Реджеп Ердоган запізнився на зустріч із російським диктатором. Зазвичай таке собі дозволяв лише путін.

А от духовний лідер Ірану Алі Хаменеї привітався із путіним лівою рукою. Відомо, що в Ісламі особлива увага приділяється стороні людського тіла. Ліва сторона відповідає за здійснення брудних дій. Бункерний цар неабияк образився на такий не надто теплий прийом та відповів ракетною атакою по Одеському порту. Менш ніж за добу до цього були підписані Стамбульські домовленості про розблокування українських портів. Одним із таких був саме Одеський. Звідти на експорт мало піти українське зерно.

І поки у мережі сперечаються про наявність ракової пухлини у російського диктатора, нині видно, що у путіна є явні проблеми із головою.