RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Окупантам у Криму не вистачає "гарматного м'яса": сотні морпіхів відмовилися воювати

Російські окупанти з 810 бригади, яка дислокується в окупованому Севастополі, відмовилися продовжувати воювати проти України на тлі значних втрат російського окупаційного війська.

Про це повідомили в "Крим. Реалії".

За інформацією української розвідки, близько 200 російських морпіхів відмовилися повертатися на війну проти України, тому нові батальйонні тактичні групи формують з різних підрозділів.

Втрати в особовому складі 810 бригади морської піхоти країни-терориста Росії не вдається замовчувати, адже про них говорить і сам командир роти, якого взяли в полон поблизу Вугледара Донецької області.

"Особовий склад, який заходив сюди на початку війни, від них залишилося дуже мало людей. Тому що йдуть поранення, йдуть втрати, вбивають людей, хтось звільняється за власним бажанням", - розповів ротний командир 810 бригади.

Водночас конкретних цифр втрат він не назвав, але наголосив, що їх багато і їхнє співвідношення це один убитий до трьох поранених.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські строковики з 810 бригати влаштували бунт на кораблі під Одесою. Вони відмовилися десантуватися в місті.