RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Лукашенко надумав, як уникнути вторгнення в Україну: військовий експерт назвав оригінальний спосіб

Загроза вторгнення в Україну білоруських військ стає дедалі менш імовірною, оскільки самозваний голова республіки Олександр Лукашенко вирішив залучити військових та міліцію до жнив.

Про це військовий експерт Олег Жданов повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Він розповів, що Лукашенко розкритикував владу Поставського району за низькі темпи збирання врожаю і заявив, що армія і міліція мають брати участь у жнивах, адже це краще, аніж йти на війну. Лукашенко додав, що на війну армія йде, коли перестає працювати.

Військовий експерт також розповів, що є достовірна інформація, що Мінськ активно передає озброєння та боєприпаси Росії, що значно зменшує можливості Білорусі для ведення бойових дій проти нас.

"Жодна армія у світі ще не готувалася до ведення війни, спустошуючи свої арсенали. Робимо висновок, що Лукашенко намагається й надалі уникнути вступу у війну", - пише Олег Жданов.

Раніше "Апостроф" повідомлялося, що Лукашенко доручив озброїти єгерів, тобто працівників Держінспекції з охорони тваринного та рослинного світу, і регулярно проводити з ними навчання на випадок виникнення надзвичайної ситуації.