RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Прибрали "щура": російський журналіст пояснив загибель дочки Дугіна

У Кремлі вирішили "прибрати" одного з ідеологів "руського миру" Олександра Дугіна разом з його дочкою Дарією, яка виявилася "щуром".

Про це повідомляє російський журналіст Олександр Сотник із посиланням на власне анонімне джерело.

“Злив від інформатора: "Дугіна була причетна до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої компанії у Франції - Ле Пен. Гроші до Марін так і не дійшли. Те саме сталося і з європейськими антиглобалістами. Дівчинка - щур. Але прибрати хотіли доньку та батька", – написав він у Twitter.

Нагадаємо, в ніч проти 21 серпня під Москвою було підірвано машину, в якій їхала Дар'я Дугіна. За попередніми даними, вибух стався на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. Дугіна загинула на місці.

Автомобіль належав не загиблій, а її батькові. У РФ зараз проштовхують ідею про те, що Дугіну вбили "українські націоналісти". Про це вже встигли висловитися улюблені "пішаки" Кремля – Рогов та Пушилін.

У квітні ми повідомляли, що вперше за останні 20 років президента Франції переобрали на другий строк - чинний глава країни Еммануель Макрон переміг свою суперницю лідера ультраправої партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен, набравши понад 58% голосів виборців.