RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії влаштували антиукраїнську істерику через вбивство дочки Дугіна

Російські пропагандисти почали масову антиукраїнську істерію після смерті Дар'ї Дугіної - дочки одного з ідеологів "русского мира" Олександра Дугіна. Слуги Кремля вчергове вимагають "удару по центрах прийняття рішень".

Про це написали в російському пропагандистському ЗМІ.

У Підмосков'ї під час вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна, після чого посилилися антиукраїнські настрої в країні-терористі Росії, попри відсутність будь-яких доказів причетності України до події.

Одна з російських пропагандисток Симоньян закликала завдавати ударів по "центрах ухвалення рішень в Україні", інший пропагандист, який називає себе "рускім националістом", Холмогоров хоче "вбити Україну".

Крім того, російський націоналіст-пропагандист "об'явив війну" і вимагає помсти українцям за Дар'ю Дугіну. Водночас у її смерті він звинувачує і лібералів, і американців, й "істот з ЄС", а тих, хто не погодиться з його точкою зору, він називає "зрадником і ворогом".

У такий спосіб російські пропагандисти підживлюють антиукраїнські настрої в країні-агресорі Росії, використовуючи психологічний прийом "демонізація ворога", щоб населення РФ не мало часу думати про те, чи насправді варто продовжувати повномасштабну війну проти України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про головні версії та нові подробиці загибелі дочки Дугіна.