RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Або у в'язницю, або відразу на шибениці: у Росії пропонують розправу над Монтян, Ківою та Шарієм

У країні-терористі Росії пропагандисти почали обговорювати тюремне ув'язнення і шибеницю для проросійських колег - вихідців з України.

Про це свідчить фрагмент з програми на російському ТБ.

Російський пропагандист хоче, аби таким перебіжчикам як Тетяна Монтян (проросійська пропагандистка, яка підтримувала сепаратистів з ОРДЛО), Ілля Кива (колишній нардеп від забороненої проросійської партії ОПЗЖ, який втік до РФ після початку повномасштабної війни) та Анатолій Шарій (проросійський пропагандист, який називав війну на сході України "громадянською", підтримував РФ і втік з України), дали 15-річний термін ув'язнення або їх одразу повели на шибеницю.

Одна з причин таких закликів - зрадників, перебіжчиків не люблять і не поважають ніде. Цей факт підтверджує те, що мешканцям окупованого Криму, які перейшли на сторону країни-агресора РФ, написали в особових справах "схильні до зради", тому таким кримчанам доводилося вислуговуватися роками, щоб їх признали "своїми".

До того ж російські пропагандисти вважають, що від їхніх колег-зрадників користі майже немає, і тому вони підлягають ліквідації. Це повинно стати уроком для всіх держзрадників, колаборантів і посібників ворога.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що журналісти знайшли, де живе держзрадник Ілля Кива.