RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Хотів затьмарити всіх: ким увійде в історію Путін

Кремлівському диктатору володимиру путіну 7 жовтня виповнюється 70 років. Французький віщун Нострадамус пророкував, що саме у цьому віці помре бункерний дід, через це глава Кремля робить усе, щоб увійти в історію та затьмарити усіх своїх попередників.

Про це йдеться у сюжеті спецпроєкту "Московські павуки" на Апостроф TV.

Журналісти проєкту проводять паралель між путіним та його попередниками з Радянського Союзу та Російської імперії. Зважаючи на те, що останні декілька місяців експерти з різних країн говорили про можливі серйозні хвороби бункерного діда: онкологію, хворобу Паркінсона та шизофренію, його ситуація зараз дуже нагадує Леоніда Брежнєва. У 70 років генеральний секретар ЦК КПРС переніс тяжкий інфаркт та почав втрачати працездатність.

Як розповідав лікар генсека Євген Чазов у своїх мемуарах, Політбюро та КДБ почали перейматися станом глави СРСР починаючи з 69-річного віку. Так само і нинішній очільник РФ, у серпні українська розвідка повідомила, що у найближчому оточенні путіна панікують щодо його здоров'я, а також тих рішень, що він ухвалює. Та попри проблеми зі здоров'ям, генсек був при владі до останніх своїх днів. І деякі експерти-футурологи притримуються думки про те, що путін так само керуватиме рф до своєї смерті.

З іншим очільником СРСР Йосипом Сталіним, путіна ріднить любов до нумерології. Так, наприклад, польська журналістка Христина Курчаб-Редліх розповідає, путін скосив собі пару років, насправді він народився не 7 жовтня 1952 року, як заявлено в його офіційній біографії, а 7 жовтня 1950 року. Утім і сама дата народження не є кінцевою, так вважає астропсихологиня Валентина Вітрок. На її думку, сьогодні усі, хто знав справжню дату народження тирана, починаючи з його батьків та закінчуючи колегами, з якими він колись розпочинав службу, померли.

Так само і Йосип Сталін, прислухаючись до свого знайомого, відомого астролога Георгія Гурджієва, змінив дату свого народження на 18 грудня, залишивши лише справжній рік народження – 1878.

А от свою пристрасть до окультизму та містицизму путін запозичив у царів російської імперії, зокрема, історія розповідає у цьому контексті про Миколу II. Неймовірний вплив на нього мав Григорій Распутін та цілий ряд інших віщунів. До речі, бажаючи отримати успіхи на війні з Україною до дня свого народження, путін навіть заручився підтримкою вищих сил і провів кілька потужних ритуалів на удачу.

Та справжнім ідолом путіна залишається Петро I, бункерний дід вважає себе його послідовником, бо так само як він, повертає та закріплює території своєї недоімперії. І плювати він хотів на те, що Петро I зміг "відкрити вікно" у Європу, а путін закрив його на десятиліття.

Відтак путін намагався вичленити чи не з кожної біографії своїх попередників певні особливості для власного наслідування та вивести свою унікальну формулу особистості, яка б могла стати ключовою історичною постаттю. Утім все це виглядає, як дешевий плагіат, а увійти в історію він зможе лише як особа, яка знищила рф.

Як писав "Апостроф", з війною проти України російський диктатор володимир путін програв із самого початку і це було зрозуміло, насамперед, військовим. Його попереджали, що російська армія у війні не переможе, а росію це призведе до розпаду.