RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Досить терпіти, треба відповідати": реакція пропагандистів РФ на підрив Кримського мосту

Уранці 8 жовтня стався потужний вибух на Керченському мості в окупованому Криму. Російські пропагандисти підняли виття і закликають владу відповісти на диверсію українських спецслужб.

"Апостроф" зібрав найяскравіші висловлювання представників російської пропагандистської машини на цю подію.

"Дивлюсь і не вірю очам. Дивлюсь і не вірю. Напевно, тепер ми щось зробимо. Напевно ж. Адже правда?", - запитує відома пропагандистка Ольга Скабєєва.

Читайте також: Кремль видав пропагандистам "темник" з вибуху на Кримському мості: що в ньому йдеться

Інша російська пропагандистка Маргарита Симоньян була надзвичайно короткою. Під її "питанням" відзначилися понад 11 тисяч коментаторів, які з диванів закликали "висловити занепокоєння".

Очільник ЛДПР Леонід Слуцький заявив, що підрив Кримського мосту – не просто НП, це може бути актом "держтероризму".

"Рано радієте. Росія відновить все в найкоротший термін. Транспортне сполучення з півостровом укронацистам зруйнувати не вдасться, так само, як і посіяти паніку серед населення. Крим забезпечений усім необхідним, а стійкості кримчан можна позаздрити. Але якщо підтвердиться український слід у НП на Кримському мості, наслідки будуть невідворотними. Відповідь має бути жорсткою, але не обов'язково в лоб. Росія має великий досвід боротьби з терористами, це повинні дуже добре розуміти і ті, хто використовує їх методи", - написав наступник Володимира Жириновського.

"А ось за міст треба відповісти найжорстокіше. Київ, Львів, Одеса, Харків, Житомир. Досить терпіти!", - висловився відомий українофоб Антон Красовський.

У свою чергу генерал-лейтенант ЗС РФ, депутат-єдинорос Андрій Гурулєв визнав, що він розлючений.

"Нам безумовно потрібна сильна відповідь, ми її дамо. Але тут не треба поспішати, треба все прорахувати до дрібниць, зараз головне не піддаватися емоціям". Наш Верховний головнокомандувач вміє виважено сильні рішення ухвалювати, він це зробить, я впевнений, час настав. Прошу всіх головне не панікувати і не зневірятися. Міст ми відновимо, а Перемогу отримаємо у будь-якому варіанті. Дійдемо до польського кордону, це буде Перемогою", - поділився він наполеонівськими планами.

Не залишилася осторонь такої події і блогерка Ельвіна Боровкова, відома під ім'ям el.ellyl.

Обережно, нецензурна лексика!

Нагадаємо, що спочатку російська окупаційна "влада" закрила рух Кримським мостом, але вже оголосила, що по ньому можна пересуватися на легкових авто та автобусах.