RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ніхто не вірить у перемогу: у Росії розпалюється обстановка навколо Путіна

У Росії прибічники радикалізації дій у повномасштабній війні розкритикували Путіна за постійні поразки російських окупантів, підрив Кримського мосту й проблеми з мобілізацією.

Про це повідомили в Інституті вивчення війни (ISW).

За інформацією аналітиків, російські військові кореспонденти прямо критикувати Путіна й Кремль через нездатність реагувати на важливі події, а також наголосили, що складно об'єднатися навколо президента РФ, коли його уряд керується політикою замовчування.

Читайте також: Акела промахнувся: що чекає на Путіна після підриву Кримського мосту

Ще одні критики зазначають: Путін продовжує ігнорувати провали РФ у повномасштабній війні, наприклад, затоплення флагамана Чорногоморського флоту країни-терориста Росії - ракетного крейсера "Москва". На їхню думку, російський диктатор повинен "помститися" за підрив Кримського мосту, аби його мовчання не сприйняли як "слабкість".

Крім того, критика посипалась і на заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва, який не відреагував належним чином на вибух на Кримському мосту, хоч раніше неодноразово заявляв, що атака на нього стане так званою "червоною лінією".

Таким чином, критика зі сторони прихильників війни вказує на сумніви, які зростають, у тому, що Путін доведе справу до перемоги над Україною. У зв'язку з цим привабливість російського диктатора серед основного електрорату може знижуватися.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Путін знайшов "винних" у підриві Кримського мосту.