RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Майже 15 тисяч людей без світла: під Білгородом знову "бавовна", фото та відео

У суботу, 22 жовтня, у Білгородській області сталася чергова "бавовна", внаслідок чого тисячі людей залишилися без електроенергії.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За даними соцмереж, у населеному пункті Шебекіно пролунала серія вибухів після прильоту снарядів. Telegram-канали стверджують, що місто Білгородської області зазнало обстрілу.

Читайте також: У Білгороді "прилетіло" на нафтобазу: фото та відео масштабної пожежі

Внаслідок прильоту снарядів, за останніми даними, поранення отримали п'ятеро мирних жителів, яким уже надали медичну допомогу.

Пізніше місцеві ЗМІ, посилаючись на інформацію від МНС, уточнили, що в результаті серії вибухів загинули двоє людей, серед жертв є неповнолітня дитина. Ще щонайменше 11 цивільних отримали різні поранення.

Крім цього, у Білгородській області після інциденту 15 тисяч мешканців залишились без електроенергії. У компанії "Россети Центр" наголосили, що були пошкоджені електромережні об'єкти та лінії електропередачі.

Електроенергію в регіоні було відновлено о 15:49 за місцевим часом.

"Пожежа на цивільних об'єктах повністю ліквідована. Підрозділами МНС йде проливка та розбирання конструкцій. За доповіддю мого заступника Костянтина Полежаєва та голови округу Володимира Жданова, електро-, тепло- та водопостачання міста повністю відновлено", - повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков.

Раніше ми розповідали, що під Білгородом сталася стрілянина у військовій частині.