RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Молодшого Росія взяла в заручники? Журналістка зробила несподівану заяву про синів Лукашенка

Син білоруського диктатора Олександра Лукашенка Микола може бути заручником у ФСБ РФ. Водночас самопроголошений президент Білорусі мітить на місце Путіна після падіння його режиму.

Про це заявила білоруська журналістка й засновниця спільноти "Хватит бояться" Тетяна Мартинова в етері телеканалу Freeдом.

За її словами, є інформація про перебування Миколи Лукашенка в катівнях ФСБ, а як відомо, саме він улюблений син білоруського диктатора. Однак заради влади він може пожертувати і власною дитиною.

Читайте також: Лукашенко вже втягнув країну у війну: дипломат вказав на важливі моменти

"Діма, середній син Лукашенка, — наркоман. Старший син Віктор — ігроман і взагалі відморозок рідкісний. Ось особливо нікого за своє життя, я думаю, він (Лукашенко - ред.) нікого не любив, крім Колі. Він з ним не розлучався з дитинства. Ну й потім вже з’явився песик. Я думаю, що нікого, крім Колі та песика, Лукашенко не любить", - сказала Мартинова.

Водночас зараз Лукашенко регулярно проводить зустрічі з представниками російських влади і військпрому, намагаючись стати у країні-терористці РФ другою людиною після Путіна.

"Хто за популярністю друга людина в Росії після Путіна? Це Лукашенко. І кого обере глибинний народ Росії після того, як зрозуміє, що цар несправжній і завів їх у такий просто дрімучий жахливий ліс. Хто їм знадобиться? Міцний господарник, це очевидно. І ось він", — висловилася журналістка.

Утім, Мартинова зазначили, що як тільки плани Лукашенка викриють у Кремлі, то його можуть прибрати.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому глава Міноборони РФ Шойгу раптово навідався до Білорусі.