RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Путін живе, мов загнаний звір і боїться Кадирова - Данілов розкрив подробиці

Президент Росії Володимир Путін, який тричі відкладав початок повномасштабної війни в Україні, живе у постійному страху перед очільником Чечні Рамзаном Кадировим.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у інтерв'ю "Українській правді".

Він пояснив, що у РФ існує окремо російська армія, й окремо - армія Кадирова.

"Якщо Путін не дав би повну свободу дій, не дозволяв би Кадирову та всім його спільникам безкарно робити все, що їм заманеться в будь-якому місті Російської Федерації, тоді б Ічкерія давно повстала і була уже вільною", - зазначив він.

За словами Данілова, існує домовленість - Путін дає все: гроші, преференції, можливості, ордени. Взамін Ічкерія залишається у складі Росії.

"Як тільки не стане Путіна, Ічкерія стане вільною країною. Чи то з Кадировим, чи то без Кадирова, повірте, це відбудеться обов’язково і дуже-дуже швидко. Тому що це – окрема країна, яка не має відношення до Російської Федерації від слова зовсім", - наголосив секретар РНБО.

Він зазначив, що насправді Путін боїться Кадирова. Тому що це людина, яка може створити йому дуже величезний клопіт.

Щодо лідера ЧВК "Вагнер" Євгена Пригожина, то ця людина, за словами Данілова, була допущена до величезних фінансових спроможностей через освоєння бюджетних коштів. Він грабував російську армію на харчуванні, та на багатьох інших процесах.

Читайте також: Путін не божевільний і не хворий: NYT розповіло про манію величі диктатора

"І так само зараз він має свою армію під назвою "Вагнер", яка виконує доволі неприємну роботу. Тому що це ж наймані вбивці, терористи. І, звичайно, у Пригожина ніякого життя в майбутньому не буде, тому що ця людина очолює терористичну організацію. Загалом нинішня Росія – це терористична організація", - констатував Данілов.

За словами очільника СНБО, життя Путіна зараз - це суцільний жах, він наче загнаний звір.

"Наче загнаний щур. При чому, що він спочатку загнав сам себе, а потім його стали заганяти дії нашого президента, дії збройних сил, і всього нашого народу. Ми не починали цієї війни, цю війну почав Путін проти власного народу. Тому що своїми діями він знищить Російську Федерацію, вона припинить існування в тих межах, в яких вона на сьогоднішній день є завдяки діям Путіна і його оточення", - резюмував Данілов.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які втрати готовий Путін заради захоплення України - названо значну цифру.