RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У Росії готуються святкувати приєднання Білорусі - документ

22 грудня у Тюменській області заплановано заходи щодо підписання Договору "про возз'єднання Республіки Білорусь та Російської Федерації до однієї держави".

Про це повідомляє сайт Інформаційний портал культури Тюменської області, сайт посилається на наказ міністерства культури РФ.

У тексті наводяться слова Олени Майєр, директорки департаменту культури Тюменської області: культурні діячі Тюмені вже "готують сюрприз, який потішить мешканців держави та підкреслить єдність двох народів". Чиновниця вважає, що інформація про цю подію виявилася "приємною та історичною несподіванкою".

Як повідомляв Апостроф, 19 грудня російський президент Володимир Путін відвідав Білорусь вперше із червня 2019 року. У Кремлі заявили, що він прилетів до Мінська, щоб обговорити "нові цілі та завдання союзного угруповання військ".

27 листопада стало відомо про смерть Володимира Макея, міністра закордонних справ Білорусі. Радник голови МВС України Антон Геращенко припустив, що Макея могли отруїти російські спецслужби. За його словами, топ-дипломата розглядали як ймовірного наступника Олександра Лукашенка.