RU  UA

Це сигнал: навіщо Путін призначив Медведєва на нову високу посаду

Російський президент Володимир Путін, який останнім часом став частіше з'являтися на публіці, призначив заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва своїм першим заступником у Військово-промисловій комісії - це сигнал про те, що його шанси бути призначеним російським президентом як свого приймача підвищуються. .

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт Юрій Федоров.

Читайте також: Готові домовлятися: Путін знову заявив про бажання розпочати переговори з Україною

"Медведєв є заступником голови Ради безпеки – це посада дивна, тому що апаратом Ради безпеки керує Микола Патрушев. І Патрушев, власне, і очолює всю реальну підготовку документів, що проходять через Раду безпеки, відповідає за функціонування його апарату, а це – найголовніше у бюрократії. І Медведєв якось за нього. Формально він обіймає вищу посаду, ніж Патрушев, але це формально", - пояснив експерт.

Після цього Медведєва призначили ще й першим заступником голови ВПК. З огляду на те, що у військовій промисловості Медведєв розуміється приблизно так само, як і Путін, тобто ніяк, це, як мінімум, дивно.

Але цьому є пояснення – Медведєву було надано хоч якийсь додатковий титул, відповідно підвищуються його шанси стати наступником Путіна. Крім того, це сигнал, що він користується його довірою.

Раніше ми писали, як, за словами експерта, розрізнити двійників Путіна.