RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Солдати РФ влаштували поножовщину з військовими Придністров'я: стали відомі деталі

Увечері 31 грудня 2022 на одному з об'єктів у Придністров'ї, де РФ проводить агітацію за вступ на контрактну службу, що охороняється підрозділом 395-ї роти охорони та обслуговування Окремої групи російських військ, стався побутовий конфлікт, що переріс у поножовщину.

Про це повідомив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Командування ОГРВ вирішило як покарання за систематичне порушення статутних відносин вищезазначений підрозділ відправити в чергування на новорічну ніч. Але замість несення вартової служби росіяни влаштували п'янку, яка переросла у бійку з придністровцями.

Читайте також: Убивці та грабіжники: як зеки розкладають окупаційну армію РФ

Стало відомо, що черговий по роті молодший сержант Єрахов А.Ю. отримав від командира відділення поранення багнетом-ножем.

Російське командування намагається приховати наслідки цього інциденту, але по самому Придністров'ю вже ширяться чутки про те, що сталося, особливо з урахуванням того, що росіяни ображали придністровських військових, називаючи їх "другим сортом".

"Як би за результатами таких інцидентів у Придністров'ї взагалі не задумалися, а чи потрібні нам такі "захисники"? Толку від них нуль, а з Молдовою можна і до Європи в перспективі в'їхати, що відкриває нові корупційні можливості", - резюмує аналітик.

Нагадаємо, що на Донбасі через знущання та зґвалтування кадировцями окупант повісився у під'їзді будинку.