RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Не було чим топити: у Росії туалет розтягли "на дрова", відео

У Чесменському районі Челябінської області РФ "випарувався" єдиний громадський туалет, куди ходили за потребою медики місцевого фельдшерсько-акушерського пункту, в якому своєї вбиральні немає.

Про це повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко, який виявив типовий для росіян випадок крадіжки "туалетного приладдя".

Як виявилося, дерев'яний туалет стояв на балансі, тож голова селища написав заяву про крадіжку.

Читайте також: Зарплати путінського вояки вистачить лише на унітаз: перехоплення розмови окупанта

Дільничний з'ясував, що дерев'яний туалет украв місцевий безробітний мешканець для опалення свого будинку. При цьому, як зазначається, дров із туалету росіянину вистачило на два дні.

Туалетного злодюжку чекає суд, а фельдшери користуються клозетом у будівлі адміністрації, оскільки селищний голова будувати новий не наважується. Очевидно, тому що минулий коштував бюджету аж у 10 тисяч рублів.

"На Росії громадський туалет розтягнули на дрова, тому що не було чим топити. Душераздірающая історія. А ми не вірили, що армія бомжів краде унітази ", - прокоментував цю "трагедію" журналіст.

Водночас, адміністрація населеного пункту Кременки Калузької області РФ збиралася виміняти на дрова раніше демонтовані в Дніпрі пам'ятники Михайлу Ломоносову, Максиму Горькому, Олександру Пушкіну та Валерію Чкалову.