RU  UA

У Бердянську окупанти запровадили "сухий закон": серед військових - тотальне пияцтво

У тимчасово окупованому Бердянську та інших прилеглих регіонах росіяни з п'ятниці, 5 травня ввели "сухий закон", через тотальне пияцтво та алкоголізацію російських військових та колаборантів.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Віктор Дудукалов, заступник голови Бердянської райради.

"Серед росіян повально п'ють все поспіль, включаючи та представників мусульманських народів. А тут ще на носі "травневі свята", які ніколи без пияцтва не обходяться. - Розповів він.

Читайте також: ЗСУ влаштували потужну "бавовну" окупантам в Бердянську: вибухи чули в районі аеропорту

Дудукалов підкреслив, що запровадження заборони на продаж алкоголю торкається всіх без винятку, включаючи місцевих жителів. Це, своєю чергою, призводить до зростання чорного ринку та виробництва самогонних виробів, а також до підвищення цін на дріжджі та цукор у Бердянську та інших окупованих територіях. Наразі ціна на півлітра самогонного виробу становить 150 російських рублів, і вона продовжує зростати.

"Скільки буде коштувати одна пляшка завтра - велике питання, оскільки "сухий закон" росіяни запровадили лише зараз", - резюмував заступник голови Бердянської райради.

Раніше ми писали, що у зв'язку з окупацією гуманітарне становище у Бердянську погіршується, це стосується виплат населенню.

Вас може зацікавити:

Візит кримінального авторитета та "мобілізація": як живе окупований Бердянськ сьогодні

У Бердянську вибухнув автомобіль із відомою колаборанткою: фото та деталі

У Бердянську підірвали авто місцевого гауляйтера: що відомо