RU  UA

У Путіна цугцванг: російський екс-розвідник назвав варіанти виходу із ситуації для диктатора

Російський диктатор Володимир Путін опинився в положенні, коли будь-яка ситуація грає проти нього, проте навіть за таких розкладів він має кілька варіантів виходів, які йому не сподобаються.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів ексспівробітник російської розвідки Сергій Жирнов.

Так, Путін може припинити війну, визнавши свої помилки, вивести війська, перепросити українців, виплатити репарації, видати всіх військових злочинців, як це написано в останній резолюції Генеральної Асамблеї ООН.

Читайте також: Ордер Путіну: що чекає диктатора після рішення Міжнародного кримінального суду

Є ще один – не менш привабливий варіант – президент РФ може пустити собі кулю в лоб із пістолета, як це зробив свого часу жорстокий правитель Адольф Гітлер. За такого розкладу наступники Путіна зможуть звалити всю провину на нього, заявивши, що він "найбільший дурень у світі й в Росії, і що він у всьому винен, і що це його війна".

"Я сумніваюся у всьому цьому, тому що Путін ніколи не визнає своїх помилок, це відомо, у нього завжди винні всі – це ми бачили востаннє у його безглуздому мовленні на 9 травня на Червоній площі. Путін не здатний пустити собі кулю в лоба, тому що для цього потрібно бути сміливою та сильною людиною. Путін не сміливий і не сильний", - резюмував Жирнов.

Раніше ми писали, що нещодавно Путін розповів, чому не розпочав повномасштабну війну проти України ще 2014 року.

  • Вас може зацікавити:

В оточенні Путіна є три групи: політтехнолог дав прогноз перевороту в Росії

Астролог назвав ім'я наступника Путіна, який одразу програє війну

Скільки в нього двійників? У мережі вказали на відмінності у зовнішності Путіна за останній місяць