RU  UA

В оточенні Путіна є три групи: політтехнолог дав прогноз перевороту в Росії

Розраховувати на державний переворот у Росії та на усунення від влади обвинуваченого у військових злочинах президента РФ Володимира Путіна, який погрожує розмістити в Білорусі ядерну зброю, не доводиться. У його оточенні немає людей, здатних на це.

Таку думку висловив політтехнолог Михайло Шейтельман у ефірі Апостроф TV.

"Розраховувати на якісь перевороти в Москві не варто. З трьох груп, що оточують Путіна, дві – повністю імпотентні, що показує розмова Пригожина та Ахмедова. У них навіть думки немає про заміну Путіна. Вони стурбовані лише тим, як вижити. Третя група – політична (Патрушев, Собянін та ін.). Проте вони повністю підтримують Путіна. Це видно з останнього виступу Патрушева", - зазначив він.

Читайте також: Ігри з Драконом: навіщо Путін лякає ядерною зброєю в Білорусі

Він додав, що глава ПВК "Вагнера" Євген Пригожин всерйоз хоче піти в політику, проте він не має наміру зміщувати Путіна. Його влаштує друге місце на виборах. Це стане кроком до того, щоб після смерті Путіна стати першим. А якщо він захопить владу зараз, її доведеться утримувати силою і навряд чи це йому вдасться.

"Пригожин зараз вигідний для Путіна. Його немає проблем прибрати, проте Путіну зараз це не потрібно. У крайньому випадку його можуть послати назад до Африки", - резюмував Шейтельман.

Як повідомляв "Апостроф", днями Путін зробив несподівану заяву щодо дефіциту боєприпасів у окупантів.

  • Вас також може зацікавити:

Байден крутіший за всіх: нейромережа зробила зі світових політиків героїв фільму "Матриця"

Безкоштовний проїзд у день смерті Путіна: незвичайна маршрутка курсує у Києві

Ближче до в'язниці: ще одна "дружня" РФ країна отримала право на арешт Путіна