RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Карма наздогнала: в Сочі потужна злива затопила будинки і знесла десятки авто, відео

На початку червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, внаслідок чого було затоплено десятки населених пунктів. А вже за місяць карма наздогнала самих росіян - через зливи в Сочі сталося підтоплення будинків, авто буквально плавали дорогами, а в одному з районів негода знесла десятки машин.

Про це йдеться у російських Telegram-каналах.

Читайте також: Карма наздогнала: у Росії сильна повінь зносить будинки, річки виходять з берегів, відео

Інцидент стався в ніч проти неділі, 9 липня, у регіоні випало близько 80 міліметрів опадів. Повідомляється, що залпова злива затопила трасу Джубга-Сочі, в деяких місцях вода доходила людині до пояса, а обсяги зливових вод у десятки разів перевищували розрахункові параметри систем водовідведення.

Також негода спіткала вулиці Хости, де дороги населеного пункту одразу пішли під воду, а десятки машин просто знесло течією в одну купу. Крім того, затопило підвали та перші поверхи деяких приватних та багатоповерхових будинків, із підвалів яких відкачують воду, а близько 10 людей тимчасово переселять.

Раніше ми писали, що збитки від теракту на Каховській ГЕС, який влаштувала Росія, для аграрних господарств півдня України становитимуть мільярди доларів.

  • Вас також може зацікавити:

ЗАЕС підірвуть? В ГУР оцінили можливість теракту на захопленій станції

В Україні оцінили збитки від підриву Каховської ГЕС: майже як бюджет Києва на рік

Знищили зсередини? ЗМІ реконструювали підрив Каховської ГЕС