RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії "бавовна" у місті, де знаходиться Курська АЕС: що відомо

У Росії чергова "бавовна": два нібито українські безпілотники атакували Курчатов у Курській області. Пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок.

Про це повідомляють росЗМІ.

Читайте також: У Пскові і Брянську сталась чергова "бавовна": відео і подробиці

Повідомляється, що нібито два українські безпілотники атакували Курчатов у Курській області, де знаходиться АЕС. Пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок, подробиці уточнюються.

"Вранці Курчатов атакували два українські безпілотники. Пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок. На місце виїхали фахівці, вони оцінюють розміри збитків. Подробиці уточнюються", - повідомив губернатор регіону Роман Старовойт.

Пізніше губернатор підтвердив потрапляння одного безпілотника в нежитлову будівлю. Нібито трохи пошкоджено фасад і немає постраждалих. Падіння другого БПЛА не підтверджено: "проліт першого безпілотника було помилково прийнятий за ще один".

Нагадаємо, в Курчатові розташована Курська АЕС. Місто розташоване за 70 кілометрів від кордону з Україною.

Раніше повідомлялося, що в РФ планують провокацію на Курській атомній електростанції і для цього готують евакуацію місцевого населення – нібито через забруднення.

Раніше ми писали про те, що Сили оборони України продовжують наступальні операції на Мелітопольському напрямку та стримують атаки росіян у Мар'їнці.

Вас може зацікавити:

В Брянську знову гучно: "бавовна" дісталася будівлі Слідчого комітету, фото

"Бавовна" у Брянську: БПЛА вразив завод, який виробляє деталі для "Іскандерів"

В Криму і Брянську чергова "бавовна": фото і відео