RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Підмосков'ї та Ростові-на-Дону вночі сталась "бавовна": фото, відео та всі подробиці

У четвер, 7 вересня, у Підмосков'ї та Ростові-на-Дону лунали вибухи, і виникли пожежі. Місцеві чиновники говорять про атаку невідомих безпілотників.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Ранок почався не з кави: фото та відео потужної пожежі у Петербурзі

"На Пушкінській вулиці в Ростові-на-Дону вибух. За попередніми даними горить автомобіль. Що саме сталося, поки невідомо", - йдеться у повідомленні.

Також на відео потрапив момент вибуху у Ростові-на-Дону.

"Він стався недалеко від штабу ПВО. Зараз горить автомобіль. Причина вибуху з'ясовується", - йдеться у підписі до відео.


"Близько 3.00 у Ростові-на-Дону спрацювала система ППО. Збито безпілотний літальний апарат. Наслідки на землі уточнюються", - написав голова Ростовської області Василь Голубєв.

Пізніше він уточнив, що, за уточненою інформацією, засобами ППО було збито 2 БПЛА, один упав за містом у західній частині Ростова, другий - у центрі, в районі вул.Пушкінська, 42.

"В результаті пошкоджено кілька легкових автомобілів. Постраждала одна людина, від госпіталізації він відмовився. Проводяться слідчі дії", - написав Голубєв.

"Уточнена інформація про наслідки в центрі Ростова: пошкоджені фасади та вибиті вікна 3-х будівель, пошкодження отримали декілька автомобілів. Звернувся за медичною допомогою лише одна людина, з різаними ранами ніг, від госпіталізації він відмовився", - додав Голубєв.

Також неспокійно було у Москві.

"Сьогодні вночі у Раменському міському окрузі силами ППО припинено спробу атаки безпілотника на Москву. Руйнувань та постраждалих на місці падіння уламків попередньо немає. На місці працюють екстрені служби", - написав мер Москви Сергій Собянін.

"Фото та відео з місця падіння безпілотника в Раменському. У сусідній багатоповерхівці вибиті шибки", - йдеться в одному з пабліків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в місті Курчатов Курської області був "бавовна" неподалік атомної станції.

Вас також може зацікавити:

Путін, введи ППО: вся Росія опинилася під загрозою "українського меча"

У Пскові та Брянську відбулась чергова "бавовна": відео та подробиці

Брянськ, добрий вечір: біля аеропорту свіжа "бавовна"