RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Ташкенті вночі стався дуже потужний вибух: фото, відео і всі подробиці

У столиці Узбекистану Ташкенті вночі 28 вересня стався сильний вибух. За попередньою інформацією, вибух стався у районі митного складу Ташкентського аеропорту.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: У Нагірному Карабаху вибухнув склад з бензином: є загиблі та сотні поранених

Місцеві пабліки пишуть, що інцидент стався поблизу Ташкентського аеропорту, а вибухову хвилю люди відчули за 30 км від епіцентру. Жителі Ташкента повідомляють про сильну пожежу та вибиті вікна в будинках.

"За однією з версій, причиною вибуху стало попадання блискавки. Сильний вибух, який спричинив пожежу, стався на одному зі складів у Ташкенті. У будинках навколо складу вибиті шибки, деякі будівлі пошкоджені. За попередньою інформацією, на складі зберігалися акумулятори для електромобілів", - пишуть в одному з пабліків.

Також повідомляється, що момент вибуху в Ташкенті потрапив на відео.

"На цей час відомо, як мінімум, про одного загиблого підлітка. 17-річний хлопець спав біля вікна і йому в шию прилетів уламок скла. Також відомо як мінімум про 5 постраждалих дітей - їх порізало уламками. Зараз вони у лікарнях", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Полтавщині прогримів потужний вибух - у Лубенському районі сталася розгерметизація на магістральному газопроводі.

Вас також може зацікавити:

Російські миротворці просто втекли: у Вірменії вимагають виходу з ОДКБ

Азербайджанська "СВО": чому Путін допоміг Баку ліквідувати Карабах

"Сочинська змова": як Росія зіграла роль щура та зрадника вірменів