RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Упав з ліжка і корчився в судомах: в Росії повідомили про зупинку серця у Путіна

На російських телеграм-каналах поширюється інформація про нібито зупинку серця у російського диктатора Володимира Путіна.

Інформацію розповсюджує канал Генерал СЗР.

Читайте також: Британський екстрасенс передбачив смерть Путіна і кінець війни в Україні: відео

Так, учора ввечері на телеграм-каналі з'явилося повідомлення про нібито зупинку серця у Володимира Путіна.

Повідомлялося, що близько 21:05 за московським часом співробітники СБ Путіна, які перебувають на чергуванні в резиденції, почули шум і звуки падіння, які долинали зі спальні президента. Вони нібито побачили Путіна, що лежить на підлозі і судомно згинається. Лікарі нібито провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що президент має зупинку серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили і Путін прийшов до тями.

Окрім цього, поширюється інформація про те, що російський президент під час спілкування з кількома людьми з близького оточення заявив, що у разі його смерті Михайло Мішустін має стати наступником.

На телеграм-каналі відзначають, що цей "заповіт" - спроба створити хаос у системі після свого відходу та внести розбрат в еліти, не давши об'єднатися навколо секретаря Ради Безпеки РФ Миколи Патрушева, а не щирі симпатії та довіру до Мішустіна.

Телеграм-канал "Генерал СЗР" може бути пов'язаний з політологом Валерієм Солов'єм. Раніше така інформація спростовувалась у росЗМІ. За іншою версією, канал - проект ФСБ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

Вас може зацікавити:

Московські лікарі констатували непоправне: нові подробиці про стан Кадирова

Жертв буде ще багато, але рік завершення війни вже відомий: екстрасенс нагадав прогноз 2-річної давності

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна