RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

27 вересня

Всі новини

"Навіщо їм вища освіта, нехай народжують": російська депутатка видала революційну пропозицію, відео

У російському парламенті закликали обмежити здобуття вищої освіти молоддю, особливо жіночої статі - за словами члена Ради Федерації насамперед дівчат варто налаштовувати на народження дітей.

Про це Маргарита Павлова заявила під час Російського економічного форуму.

За її словами, росіяни перебувають "на порозі демографічної зими". Вона наголосила, що Захід та революція 1917 року є причинами поточної ситуації, після якої жінки отримали право працювати, що, на її думку, призвело до забуття "жіночого початку". Вона також висловила твердження про те, що акцент на здобутті вищої освіти є фактором, що впливає на демографічну ситуацію.

Читайте також: ЗСУ розгромили батальйон мобіків із Чувашії - дуже багато "200-х": фото та відео

"Дівчину орієнтують: треба спочатку вивчитися, зробити кар'єру. У результаті ми маємо покоління 40-річних нещасних жінок, які не реалізувалися як мати, як жінка. Потрібно перестати плодити кількість молодих людей, які здобувають вищу освіту, яка потім, по суті, ні до чого не приводить їх. І ось цей пошук себе затягується на довгі роки, і в результаті упускається ця дітородна функція", - заявила депутат.

Сама Маргарита вчилася і шукала себе до 26 років. Вона здобула дві вищі освіти, стала культпрацівником, потім журналістом, потім омбудсменом. Після вийшла заміж і народила першого з трьох дітей через чотири роки після закінчення вишу, працюючи на одному з обласних телеканалів.

Раніше ми публікували відео, як 50 "мобіків" скаржаться на гірку долю.

  • Вас може зацікавити: