RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Вибиті вікна та перевернуті авто: нові фото, відео та подробиці "бавовни" в Бєлгороді

У ніч на 5 січня в Бєлгороді знов були чутні вибухи. Внаслідок роботи ППО росіян понад 30 автомобілів та 130 вікон пошкоджено, двох людей госпіталізовано.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: В Криму пролунали десятки вибухів: у росіян істерика, фото і відео

"Кілька снарядів потрапили подвір'ям біля житлового будинку в мікрорайоні Крейду в Бєлгороді. Вибуховою хвилею перевернуто кілька авто та пошкоджено житлові будинки. Інформації про постраждалих поки що немає", - йдеться у повідомленні.

"Снаряди, які вибухнули у Бєлгороді, були начинені вражаючими елементами, щоб завдати максимальної шкоди. Після прильоту на вулиці Макаренка в радіусі 200 метрів були розкидані невеликі кубики та покручені шматки металу. Вони вибили шибки в автомобілів та в квартирах житлових будинків. Двоє людей постраждали", - йдеться у повідомленні.

"Понад 30 машин і 130 вікон пошкоджено після нічного обстрілу в Білгороді, повідомив мер міста Демидів. Двоє людей, за попередніми даними, постраждали при атаці ЗСУ на Бєлгород та Бєлгородський район", - пишуть у пабліку.

Губернатор Гладков зазначив, що у Білгороді внаслідок вибуху снаряда поряд із багатоквартирним будинком вибиті вікна у кількох квартирах. У Бєлгородському районі в одному домоволодінні пошкоджено покрівлю та посічено один автомобіль.

"В результаті обстрілу цієї ночі за попередньою інформацією двоє чоловіків постраждали. З осколковими пораненнями їх госпіталізували - медики надають допомогу. Також наразі відомо про пошкодження різного ступеня понад 30 автомобілів, близько 130 шибок у квартирах будинків на вулицях Поштова та Макаренка", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що було вражено командний пункт з'єднання російських окупаційних військ біля Севастополя.

  • Вас також може зацікавити:

У Севастополь доставили потужну "бавовну": в районі аеродрому Бельбек помітили спалахи

Винна ППО: з'явились подробиці роботи ФСБ в Бєлгороді після масштабного удару

Ранок почався не з кави: в Бєлгороді вили сирени, жителів попередили про небезпеку, відео