RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Вдова "десантного священика" і родичі з "портфелями": стало відомо, хто входив в масовку для Путіна

Серед присутніх на різдвяній зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним сімей військовослужбовців, які загинули в Україні, - вдова колишнього військовослужбовця Росгвардії, яка зараз є головою "Комітету сімей воїнів Вітчизни" та члени родини "десантного священика".

Про це йдеться в аналітичному звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте також: Путін не зупиниться в Україні: екс-голова ЦРУ назвав наступну ціль диктатора

Повідомляється, що Путін зустрівся з членами сімей російських військовослужбовців, які загинули в Україні, у своїй резиденції в Ново-Огарьово, щоб відсвяткувати православне Різдво. Оглядачі зазначають, що Кремль ретельно відбирає сім'ї, які зустрілися з Путіним, щоб мінімізувати ризик того, що вони можуть сказати або запитати про незручні речі.

Аналітики наголошують на існуючій практиці Кремля ретельно відбирати тих, хто відвідує публічні заходи з Путіним, коли одні й ті ж особи з'являються на кількох заходах.

Відповідно до інформації з російських ЗМІ, на зустрічі були присутні родичі п'ятьох загиблих російських військовослужбовців, багато хто з них має зв'язки з російським урядом та військовими. Зокрема, серед присутніх була вдова колишнього військовослужбовця Росгвардії, яка зараз є головою "Комітету сімей воїнів Вітчизни" в Балашисі та радником голови Балашихи; вдова російського військовослужбовця, яка зараз працює головою Тамбовського відділення створеного Кремлем "Фонду захисників Вітчизни"; члени сім'ї колишнього настоятеля храму при штабі Ракетних військ стратегічного призначення РФ, який раніше брав участь у конфліктах у Чечні та Сирії і був відомий як "десантний священик".

Експерти зазначають, що Путін використовує такі широко розрекламовані зустрічі як частину своєї передвиборчої кампанії, оскільки російські військовослужбовці та члени їхніх сімей становлять значний електорат, і їхня публічна підтримка Путіна є життєво важливою для Кремля.


Раніше японський штучний інтелект стверджував, що російський диктатор Володимир Путін дійсно використовує дублерів.

  • Вас також може зацікавити:

"Це факт": в ГУР назвали кількість двійників Путіна

Путін одержимий Україною: Кучма застеріг від надій на мир із диктатором

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні