RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Причетний до вбивства українців: в РФ підстрелили пілота бомбардувальника Ту-95МС

У російському місті Енгельс скоєно замах на пілота бомбардувальника Ту-95МС, який причетний до ракетних ударів по Україні.

Про це інформує Головне управління розвідки МОУ.

За даними воєнної розвідки, в Енгельсі розстріляли пілота Ту-95МС Олега Стєгачьова, який безпосередньо брав участь у ракетних ударах по Україні.

Читайте також: Образив підлеглого і поплатився: в Бердянську вбили окупанта, відео

ГУР інформує, що в РФ скоєно замах на майора Олега Стєгачьова - командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95. Російський пілот народився 23 червня 1983 року та служив на авіабазі "Енгельс". Топофіцер ПКС Росії безпосередньо причетний до нанесення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств цивільного населення.

Внаслідок замаху Олег Стєгачьов дістав вогнепальні поранення. Наразі інформація про те, чи вижив російський топофіцер, уточнюється командуванням.

"Внаслідок атаки Олег Стєгачьов зазнав вогнепальних поранень. Вижив чи ні - уточнюємо. Нагадуємо, що на всіх воєнних злочинців чекає розплата - ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути і звички", - йдеться в повідомленні розвідки.

На момент публікації матеріалу у місцевих пабліках не оприлюднювали інформацію щодо стрілянини, у якій могли застрелили Олега Стєгачова. Командування ПКС Росії також не коментує інформацію про замах на пілота Ту-95МС.

"Енгельс-2" - офіційна назва військового аеродрому поблизу міста Енгельс, на якому базується 121-й гвардійський Севастопольський та 184-й важкі бомбардувальні авіаційні полки. Підрозділи мають на озброєнні стратегічні бомбардувальники Ту-95МС та Ту-160, з яких окупанти завдають ракетних ударів по українських містах.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ ліквідували під Авдіївкою командира російської ПВК.

Вас може зацікавити:

ЗСУ ліквідували "легендарного" найманця "Вагнера": чим він відомий

Ліквідовано багато офіцерів: подробиці ракетних ударів по Маріуполю та Бердянську

Свідок прильоту Storm Shadow: стало відомо про ліквідацію полковника РФ під час удару по Севастополю