RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Виходь на зв’язок, якщо мужик": російські добровольці звернулись до Путіна, відео

Весь світ вже кілька днів спостерігає, як Бєлгородська та Курська область Росії перетворилися на зону активних бойових дій, а місцеві адміністрації, попри неодноразові заклики, перешкоджають евакуації цивільного населення.

Про це йдеться у спільнім зверненні Російського Добровольчого Корпусу, Легіону "Свобода Росії" та Сибірського батальйону до диктатора Володимира Путіна.

Як підкреслили добровольці, у зв'язку з цим виключно через амбіції глави Кремля продовжують страждати та гинути мирні люди.

Читайте також: Повстанці почали обстріл? У Бєлгороді прогриміли сильні вибухи

"Ми закликаємо тебе припинити цей цирк, подумати про долі ні в чому не винних росіян і дозволити евакуацію цивільних із зони бойових дій", - йдеться у заяві РДК, ЛСР та Сиббату.

Росіяни зазначили, що ці "вибори" вже давно перетворилися на повний фарс, запропонувавши Путіну припинити заганяти людей для участі у його виставі на виборчі дільниці під бомби та артилерійські снаряди. Бійці помітили, що навіть примусове волевиявлення неможливе, коли довкола лунають сигнали повітряної тривоги.

"Ти давно втратив свою легітимність, а в нинішніх обставинах зникла навіть видимість виборчого процесу. Всім очевидно, що Росії потрібні негайні та корінні зміни. У Росії давно назріла необхідність глибокої трансформації відносин влади з народом, відвертої розмови про нові та справедливі суспільні правила", - йдеться у спільній заяві РДК, ЛСР та Сіббату.

Водночас вони запропонували Володимиру Путіну, якщо в нього, звичайно, ще залишилися мужність і відповідальність, обговорити майбутнє Росії без диктатури та авторитаризму.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що бійці Легіону "Свобода Росії" готові обміняти селище Тьоткіно в Курській області РФ на Мелітополь.

  • Читайте також:

За що йти голосувати? У Росії незадоволені "виборами" Путіна

Росіяни у себе вдома: у ГУР прокоментували дії бійців легіону "Свобода Росії"

Бійці РДК показали прорив танком кордону РФ та втечу російських військових