RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Дрони-камікадзе атакували завод у Казані: фото, відео і всі подробиці

В Казані через атаку БПЛА екстрено евакуювали робітників усіх заводів. Аеропорти Казані та Нижньокамська, як і раніше, закриті на виліт і приліт.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: ЗСУ вдарили по нафтобазі у Луганську: відео пожежі

"Казаньоргсинтез" евакуювали через загрозу БПЛА. Також співробітників виводять з інших довколишніх підприємств. Два дрони знищені в регіоні, повідомляють очевидці. Один із них збитий в Атнинському районі. Постраждалих немає. В аеропорту Казані наразі затримано 8 рейсів. Вже близько трьох годин туристи не можуть вилетіти до Шарм-ель-Шейху. Вильоти зупинені з шостої ранку за московським часом. Діє план "Ковьор", - йдеться в повідомленні.


"Українські ударні дрони помітили у небі над Казанню. У місті звучить повітряна сирена. За словами місцевих, усіх працівників заводів екстрено евакуюють", - сказано у повідомленні.


"Безпілотник ЗСУ збили в Атнинському районі Татарстану. Попередньо, це один із двох БПЛА, якими планували вдарити по Казані. Сьогодні вранці перший апарат долетів до столиці республіки, люди бачили як він пролітає в небі. Аеропорти Казані та Нижньокамська, як і раніше, закриті на вильоті. та приліт з метою безпеки ”, - пишуть в пабліку.


"ЗСУ атакували Казань, попередньо, далекобійними дронами "Лютий", які також запускали Санкт-Петербургом. Цей апарат - репліка знаменитого турецького БПЛА "Байрактар". Після успішної роботи ППО аеропорти у столиці Татарстану та Нижньокамську знову запрацювали. У період тимчасового обмеження польотів на запасний аеродром Курумоч пішли два літаки" , - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" писав, що Росія має проблеми з запасами бензину.

  • Вас також може зацікавити:

Знищення російської логістики: які зараз задачі у ЗСУ і проблеми в обороні РФ

Допомога США в обмін на російські НПЗ? Чи піде Київ на такий компроміс

ПАРЄ ухвалила гучні рішення щодо Путіна, РПЦ та ударів по російських НПЗ