RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

В РФ атаковано ще одну нафтобазу, росіяни скаржаться на українські "Нептуни"

В Росії вночі 18 червня під атаку потрапила не одна, а дві нафтобази. Проте якщо першу атакували безпілотники, то для ураження нафтобази в Темрюкському районі Краснодарського краю могли бути залучені українські ракети "Нептун".

Про це повідомляли російські Telegram-канали.

Читайте також: Кілька областей у РФ атакували дрони: є влучення у нафтобазу

В повідомленнях зауважували, що в ніч на 18 червня під атаку безпілотників потрапила не одна, а одразу дві нафтобази. Спочатку стало відомо про ураження нафтоналивних терміналів ЗАТ "Азовпродукт" і ТОВ "ДонТермінал" у Азові Ростовської області. У першому випадку безпілотник поцілив у резервуар із нафтопродуктами, що спричинило витік та подальше загоряння. А другий дрон влучив у порожній резервуар, частково зруйнувавши його.

Ще одна атакована цієї ночі нафтобаза розташована Темрюкському районі Краснодарського краю. Російські джерела вказують, що там вночі 18 червня також лунали вибухи, проте російська влада нічого з цього приводу не коментувала. Російське джерело з’ясувало, що атакувати вдалося термінал із перевалки наливних нафтопродуктів і хімічних вантажів ТОВ "Югнефтехимтранзит" у селищі Чушка. Там також обійшлося, за повідомленнями росЗМІ, без постраждалих. Наголошують, що за попередніми даними для удару могли бути використані ракети "Нептун".

Раніше ми також повідомляли свіжі дані про втрати ворога.

  • Вас також може зацікавити:

У Саратовській області вибухнув газопровід, вирує пожежа. Відео

А що сталося? Російський НПЗ призупинив роботу після нічної атаки дронів

Помста ворогу: в російському Шебекіно внаслідок "прильоту" обвалися під'їзд будинку. Відео