RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

15 липня безпілотники долетіли до військової частини росіян в Криму

В результаті "нічного візиту" безпілотників у тимчасово окупований Севастополь 15 липня фіксували влучання по військовій частині російських окупаційних військ.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Кримський вітер".

В групі зауважують, що після того, як під ранок у тимчасово окупованому Севастополі почав розсіюватись дим, вдалося краще розгледіти результати "нічного візиту" безпілотників. Влучання фіксують в російську військову частину в районі мису Фіолент:

"Вночі були прильоти в російську військову частину в районі мису Фіолент. Це дивізіон ЗРК С-400/С-300 зі складу 12-го зенітного ракетного полку (в/ч 85702)".

Крім того, додається, що всього у районі було 8 вибухів, тож у групі роблять відповідні висновки стосовно роботи російської ППО: "... розповіді про збиття всіх українських безпілотників - брехня". Попередньо припускають пошкодження однієї з радіолокаційних станцій. "... також був вибух на позиції С-400", – додається в повідомленні.

"Кримський вітер" також пояснює заяву так званого "губернатора" Севастополя Развожаєва – той писав, що уламки начебто збитого безпілотника впали на території одного приватного будинку. "Військова частина розташована серед дачних кооперативів, тому на дачні будинки падали уламки БПЛА", – йдеться у повідомленні.