RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

16 вересня

Всі новини

Вибух у Москві: стало відомо, хто насправді був в автівці

У Москві підірвали тезку заступника начальника військової частини в Підмосков'ї. Він не має відношення до військової частини, але при цьому також с служить в армії.

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

"Після вибуху біля будинку на Синявинській вулиці низка ЗМІ написали, що в машині знаходився Андрій Торгашов - заступник начальника військової частини Ракетних військ спеціального призначення в Підмосков'ї. За даними «Бази», у момент вибуху в машині знаходилася тезка Торгашова на те ж ім'я та прізвище. Він не має відношення до військової частини, але при цьому також служить у Збройних силах РФ", - зазначили у виданні Baza.

Повідомляється, що слідчі вже вийшли на слід підозрюваного: він потрапив на камери спостереження, коли в ніч перед вибухом прикріплював пристрій на дно машини.

Нагадаємо, сьогодні на півночі Москви на парковці біля будинку на Синявинській вулиці вибухнула Toyota Land Cruiser, в якій знаходилися чоловік і жінка. 49-річному Андрію Торгашову, який сідав у авто, відірвало ноги. Жінка, ймовірно, його дружина, госпіталізована з рваними ранами.