RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Атаку дронів на Москву назвали наймасштаб­нішою

В ніч на 21 серпня по Москві запустили безпілотники, місцева влада нарахувала до 10 БпЛА. Називають цю атаку однією з наймасштабніших спроб вдарити по російській столиці.

Про це повідомляли в російських Telegram-каналах.

Зокрема мер російської столиці Собянін назвав цю атаку на Москву однією з наймасштабніших спроб. О 04:43 він написав, що силами ППО вночі було збито 10 штук. Вранці російське так зване міністерство оборони нарахувало загалом 45 збитих дронів. Зокрема згадали про БПЛА не лише над Московською, а й над Брянською, Бєлгородською, Калузькою та Курською областями.

В російських групах пишуть, що перший вибух зафіксували в небі над Подольськом близько третьої ранку. За кілька хвилин прилетіли ще кілька дронів. До 4:18 кількість БПЛА збільшилася до восьми, а пізніше - до десяти. Собянін також звітував, що ушкоджень та постраждалих немає. Натомість на відео можна почути, як провели цю ніч росіяни.

Крім того, раніше "Апостроф" повідомляв, що на нафтобазі Росрезерву у Пролетарську Ростовської області, де пожежа після дронової атаки триває третій день поспіль, вибухнула ще одна цистерна.