RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Мати дітей Дурова подала на нього до суду

Мати трьох дітей засновника та генерального директора Telegram Павла Дурова, подала на нього до суду у Швейцарії. Серед причин – невиплата аліментів.

Про це повідомив Forbes, посилаючись на судові документи.

Видання зазначає, що загалом Ірина Болгар подала три судові позови.

В одному з них говориться, що Дуров застосовував насильство до їхнього молодшого сина, який народився 2017 року. Також перераховано п'ять інцидентів, які нібито сталися у 2021-2022 роках та призвели до струсу мозку та порушень сну у дитини.

Наступний позов Болгар про опіку над дітьми і Дуров його не заперечував.

Повідомляється, що обидва позови було подано через кілька місяців після того, як мати дітей Дурова заявила, що він перестав виплачувати їй 150 тисяч євро на місяць як аліменти.

Адвокат Дурова відмовився від коментарів виданню. Адвокат Болгар заявив, що у червні 2024 року вона також подала до Дурова цивільний позов про аліменти.

Як ми повідомляли, засновник та генеральний директор Telegram Павло Дуров, якого нещодавно затримали у Франції, з 2015 по 2021 рік в'їжджав до Росії понад 50 разів. Ці поїздки відбувалися навіть у ті дні, коли він був у конфлікті із ФСБ і коли Кремль публічно відмовився від претензій до його соціальної платформи.