RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

У РФ ліквідували полковника, який займався підготовкою операторів дронів

У Московській області РФ ліквідували полковника російської окупаційної армії Олексія Коломєйцева, який займався підготовкою операторів дронів для завдання ударів по українських містах.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що 51-річного Коломєйцева було знищено у місті Коломна 27 вересня.

Встановлено, що він був керівником 924 державного центру (в/ч 20924) безпілотної авіації російського оборонного відомства із підготовки фахівців із бойового застосування безпілотних літальних апаратів, зокрема Shahed 136, а також персоналу з обслуги дронів.

"Окупант безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення Росії та здійснення воєнних злочинів проти України. ГУР МО України нагадує - за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата", - повідомили в ГУР Міноборони.


Як зазначає LIGA.net, в ГУР повідомили, що його було ліквідовано в результаті спецоперації, організованої місцевим рухом опору, що діє проти кремлівського режиму, у співпраці з українською розвідкою.

Раніше ми писали, що в Курській області РФ Сили оборони ліквідували командира десантно-штурмового полку ПДВ Росії, підполковника Олександра Куріна.