RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В мережі розкрили імена військових Путіна, загиблих на днях в Сирії

Загальна кількість загиблих російських військових в сирійській провінції Дейр-ез-Зор 23 травня складає шість осіб, при цьому невідомо, хто з них входить в офіційний список загиблих, що складається, за даними Міністерства оборони Росії, з чотирьох осіб.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook група розслідувачів Conflict Intelligence Team.

За інформацією групи, ім'я шостого загиблого військового - Олександр Філімонов.

Раніше видання "Чіта.ру" повідомляло про смерть В'ячеслава Кравченка та Дмитра Вершиніна. Також у вівторок, 28 травня, стали відомі імена ще трьох загиблих - старшого лейтенанта Сергія Еліна, сержанта Ігоря Михайлова і Кирила Поліщука. Імовірно, всі вони загинули 23 травня в районі Дейр-ез-Зор.

"Таким чином, кількість загиблих в бою становить не менше шести осіб. При цьому Міноборони поки не назвало імена чотирьох військовослужбовців, про загибель яких заявили в відомстві. Тому невідомо, кого з встановлених шістьох росіян вказано в числі офіційних втрат", - наголошується в повідомленні групи.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомляли, що крім чотирьох загиблих кадрових російських військових під Дейр-ез-зором зазнали втрат також найманці з так званої ПВК "Вагнера".