RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Поліція застосувала сльозогінний газ: у Бейруті антиурядовий мітинг переріс у масштабні сутички

У суботу, 8 серпня, в Бейруті почався масовий антиурядовий мітинг, який швидко перейшов в масові заворушення. Поліція застосувала сльозогінний газ, у відповідь протестувальники кидали каміння. В ході заворушень вже постраждали 109 осіб, 14 доставлені в лікарні.

Про це повідомляєРИА Новости.

О 16:00 8 серпня розпочався дводенний масовий антиурядовий мітинг, майже відразу він перейшов в безлади. Демонстранти вимагають відставки уряду і проведення економічних реформ.

Поліція використовує сльозогінний газ. Протестуючі у відповідь кидають каміння.

Під натиском натовпу і градом каміння правоохоронці змушені були відступити. У район стягуються додаткові сили.

Машини Червоного хреста і Цивільної оборони працюють на місці зіткнень. Вже постраждали 109 осіб, 14 доставлені в лікарні, 44 людини отримали медичну допомогу на місці.

Тим часом, демонстрантам вдалося зайняти будівлю МЗС Лівану.

Нагадаємо, 4 серпня в Бейруті (Ліван) близько порту відбулося відразу кілька вибухів . Гуркіт від них було чути на відстані 20 кілометрів від міста. Вибух стався в місці розміщення складів в порту Бейрута.

В уряді Лівану повідомили, що потужний вибух в Бейруті викликали 2750 тонн аміачної селітри, що протягом шести років зберігалися в столичному порту без належних заходів безпеки. Власник судна Rhosus (прапор Молдови) російський бізнесмен Ігор Гречушкін з Хабаровська кинув судно разом з командою в Бейруті восени 2013 року.