RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ізраїль знищив "вежу преси" в секторі Газа: відео удару

У суботу, 15 травня, авіаударом армії Ізраїлю було зруйновано багатоповерховий офісний будинок в секторі Гази, в якому розміщувалися офіси американської Associated Press і катарської телекомпанії Al Jazeera.

Про це повідомляє ізраїльське видання Times of Israel.

12-поверхова вежа Аль-Джалаа, в якій також розташовувалися квартири та інші офіси, обрушилася після обстрілу ізраїльськими ракетами. Попередньо власник будівлі був попереджений про майбутній удар, зокрема було випущено ракета, яка не завдає серйозних ушкоджень. Людей з будівлі евакуювали.


В Армії оборони Ізраїлю вважають, що, крім цивільних осіб, в подібних будівлях знаходяться "кіберцентри, склади зброї і різні вузли зв'язку", що використовуються терористичними групами в секторі Гази.

Нагадаємо, що ЦХАЛ (Армія оборони Ізраїлю) продовжує свою антитерористичну операцію в секторі Гази, яка почалася 11 травня після масованого ракетного обстрілу ізраїльської території.

Як повідомляв "Апостроф", 15 травня ракета, випущена з Гази угрупованням ХАМАС, впала біля австрійського посольства в Рамат-Гані (Ізраїль).