RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Море радості та зловтіхи: як в Кремлі і "Z-патріоти" відреагували на напад на Ізраїль

Кремль та пропагандисти, які активно підтримують повномасштабне вторгнення ЗС РФ в Україну, зраділи нападу бойовиків ХАМАС на Ізраїль.

"Апостроф" у своєму матеріалі показує, як саме представники пропаганди відкрито підтримують ведення ісламістами бойових дій на території Ізраїлю.

Зокрема, на напад бойовиків ХАМАС на Ізраїль емоційно відреагував колишній президент Росії Дмитро Медведєв. За його словами, можна було очікувати, що араби спробують здійснити спробу вторгнення у річницю початку війни Судного дня.

Читайте також: Ізраїль розпочав операцію "Залізні мечі": всі подробиці про ракетні удари з Cектора Газа та атаки ХАМАС

Медведєв традиційно переклав відповідальність на Захід, який, на думку соратника Путіна, не займався врегулюванням палестинсько-ізраїльського конфлікту.

"Конфлікт між Ізраїлем і Палестиною триває десятиліття. І США там ключовий гравець. Але замість активної роботи над палестино-ізраїльським врегулюванням ці недоумки залізли до нас і допомагають неонацистам, зіштовхуючи два близькі народи" , - продовжив Медведєв у своїй пропагандистській публікації та додав, що конфлікти на Землі завершаться після того, як США ув'язнуть у громадянській війні.

Проросійські Telegram-пабліки, які активно підтримують вторгнення ЗС РФ в Україну, зраділи, що бойовики ХАМАС напали на Ізраїль. Більше того, автори публікацій активно зловтішаються, згадуючи в контексті російських опозиціонерів, які були змушені емігрувати до Ізраїлю з Росії.

Деякі Telegram-паблики форсують публікації зі знущаннями над полоненими ізраїльтянами та ізраїльськими військовослужбовцями. Пропагандисти не соромляться публікувати кадри з військових частин, на територію яких вдалося проникнути ісламістами та влаштувати "різанину".

"У російських Z-каналах панує радість і повне захоплення. Російські шовіністи щасливі. Військкор Дмитро Стешин пише, що не відчуває до розстріляних жінок і дітей ні краплі жалю і співчуття. Телеведучий Сергій Мардан пише, що для Росії в різанині, що відбувається, є користь, якій неможливо не порадіти" , - прокоментував блогер Денис Казанський реакцію російських пропагандистів та військкорів на напад ХАМАС на Ізраїль.

Раніше ми публікували нові кадри з атакованого бойовиками Ізраїлю.

Вас може зацікавити:

Війна Судного дня 1973 року: як Україна повторила ізраїльський досвід

Ізраїль не передасть Україні "Залізний купол": Нетаньягу назвав причину

У Тель-Авіві теракт: водій авто протаранив натовп і накинувся на перехожих з ножем, фото