RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Терористи ХАМАС звільнили двох американок і зробили натяк щодо інших заручників: фото

Уперше після терористичного нападу на Ізраїль 7 жовтня, збройне формування ХАМАС звільнило двох громадянок США - матір та доньку.

Про це повідомляють у Telegram-каналах.

"У відповідь на зусилля Катару, бригади "Аль-Кассам" звільнили двох американських громадян (матір і її дочку) з гуманітарних міркувань, а також, щоб довести американському народу і всьому світу, що заяви Байдена і його фашистської адміністрації є неправдивими і безпідставними", - йдеться у повідомленні ХАМАСу.

Зазначається, що заручниць, звільнених з Гази, Єудит та Наталі Раанан, 59 та 18 років, спершу передали співробітникам Червоного хреста. Наразі вони вже перебувають в Ізраїлі.

Читайте також: Ізраїлю доведеться знищити "метро ХАМАСу", яке в рази більше за Газу: як ЦАХАЛ готується до наземної операції

Бойовики ХАМАС також наголосили, що вони працюють із усіма посередниками, намагаючись просунути домовленість про звільнення громадянських заручників відповідно до обставин, пов'язаних із безпекою. Таким чином терористи натякнули, що у разі наземної операції, заручників не буде звільнено.

Водночас прем'єр-міністр Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху заявив, що вони працюватимуть над звільненням усіх заручників і продовжать боротьбу до перемоги.

Раніше ми розповідали, що армія Ізраїлю увійшла на територію Сектору Гази.

  • Вас може зацікавити:

Нагадує фільми про зомбі: як араби штурмують кордон з Ізраїлем

Нетаньягу показавши фото закатованих ХАМАС немовлят: стали відомі шокуючі деталі звірств бойовиків

Жертвами ХАМАСу в Ізраїлі стали громадяни понад 20 країн: трагічні подробиці