RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Здоров'я

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Дала збій і зірвала виліт: "Дія" не підтвердила цифровий COVID-сертифікат журналістки

“Дія” не показала електронний сертифікат вакцинації, через що в журналістки Олени Вдовиченко зірвався авіапереліт до Відня.

Про це вона написала в Facebook.

“Мій COVID - сертифікат, на який я (сподівалася - ред.), начитавшись новин про його визнання в ЄС, так і не верифікувався. Хоча кілька днів тому він відображався в моєму смартфоні. Чомусь за 2 години до вильоту система дала збій”, – йдеться в повідомленні.

Олена уточнила, що комунікаційники “Дії” намагались допомогти розв'язати проблему, але безрезультатно. Дівчина написала, що, за їх словами, причиною інциденту стала відсутність реакції реєстрів МОЗ.

У підсумку – літак до Відня вирушив, залишивши журналістку на землі. Збій у “Дії” позбавив Олену омріяного вікенду в австрійській столиці, до якого вона старанно готувалася.

“Я не з тих, хто роздуває зраду, цей пост – про досвід, з яким мені, на жаль, довелось стикнутися, і від якого я хочу застерегти інших. Старий, перевірений спосіб – роздрукований папірець, без якого, навіть в еру “технологій”, як свідчить ситуація – ну ніяк”, – порадила дівчина своїм підписникам.

Раніше ми писали, що в Україні вводять зелений і жовтий сертифікати COVID-вакцинації, які діятимуть як внутрішні. Перший - після двох доз щеплень, другий після першої дози.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я