RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

Pfizer оголосила про створення першої в світі вакцини проти коронавірусу для дітей: що відомо про препарат

Компанія Pfizer, яка раніше почала випробування експериментальних таблеток від коронавірусу, повідомила, що їх вакцина від Covid-19 для дітей може з'явитися протягом найближчих тижнів. Препарат буде відрізнятися від дорослого дозуванням.

Про це повідомляє Kurier.

"Найближчими тижнями ми представимо владі по всьому світу результати нашого дослідження серед дітей у віці від п'яти до одинадцяти років і подамо заявку на схвалення вакцини для цієї вікової групи, в тому числі тут, в Європі", - заявила директор з медичних досліджень в BioNTech Озлем Тюречі.

За словами генерального директора, співзасновника BioNTech Угура Шахіна, результати дослідження вже доступні і потребують обробки для затвердження владою. До кінця року компанія планує отримати також результати дослідження серед дітей у віці від шести місяців.

"Все виглядає непогано, все йде за планом", - запевнив він.

Як повідомляв "Апостроф", протягом минулої доби, 9 вересня, в Україні був поставлений новий добовий рекорд за кількістю вакцинацій від Covid-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я