RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

Чотири регіони України можуть потрапити в червону зону: де ситуація стрімко погіршується

Епідеміологічна ситуація в Україні стрімко погіршується і найбільш тривожні показники у Буковини, Закарпаття, Волині та Тернопільської області. Найближчим часом ці регіони можуть із зеленої зони відразу перейти в червону.

Про це глава парламентського комітету з питань здоров'я Михайло Радуцький повідомляє в своєму Telegram-каналі.

Він нагадав, що в Україні виявлено найбільша кількість нових хворих COVID-19 за останні чотири місяці. Тільки за цей тиждень пацієнтів з коронавируса стало вдвічі більше: в понеділок - 3,3 тис. осіб, за минулу добу - 6,6 тис.

За кількістю хворих на 100 тисяч населення в "лідерах" Чернівецька та Луганська області. Найбільша зайнятість ліжок з киснем в Чернівецькій (55%) та Тернопільській (40%) областях.

За словами нардепа, в цілому по країні навантаження на систему охорони здоров'я залишається контрольованим. Реанімаційні ліжка зайняті на 27%, ліжка з підведеним киснем - на 22%, апарати ШВЛ - на 10%.

Сайт "Апостроф" повідомляв, що глава Бюро ВООЗ в Україні доктор Ярно Хабіхт заявив: щоб попередити поширення COVID-19 потрібно активізувати проведення вакцинації.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я
Теги: