RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

"Червона" зона через декілька тижнів: чотири області України на порозі локдауну

Україна вже через декілька тижнів може потрапити в "червону" зону санітарно-епідеміологічного контролю. У Кількох областях вже зафіксовані ознаки "помаранчевої" зони.

Про це повідомило видання "Інтерфакс-Україна".

У МОЗ на цьому тижні в декількох регіонах зафіксували найшвидші темпи захворюваності та госпіталізації за весь 2021 рік. Приріст інфікованих склав 68%, в той час як госпіталізація - 51%.

Зокрема ознаки "помаранчевого" рівня зафіксовані в 9 областях. При цьому Житомирська, Луганська, Львівська та Харківська області можуть стати "червоними".

"Станом на 24 вересня вже дев'ять регіонів демонструють ознаки "помаранчевого" рівня", - сказав на прес -конференції заступник голови МОЗ, головний державний санітарний лікар Ігор Кузин.

При цьому він зазначив, що 21 вересня всі 25 регіонів нашої країни були переведені в "жовту" зону.

Однак, за словами Кузіна, навантаження на систему охорони здоров'я знаходиться під контролем, а значить "червоної" зони можна ще уникнути.

Раніше ми також повідомляли про те, чи буде в Україні повний локдаун.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я